• Betalen in termijnen
 • Examengerichte rijlessen
 • Hoog slagingspercentage
logo

★★★★★ 5/5 | Bekijk alle reviews.

Reviews: ★★★★★ 5/5

Over ons

over-ons-1

Wat maakt Rijschool Start Driving uniek?

In Tilburg en omstreken heb je een grote keuze aan verkeers- en rijscholen waar jij je autorijlessen kunt volgen. Maar Rijschool Start Driving onderscheidt zich van de rest! Wat maakt Rijschool Start Driving anders? De volgende kenmerken zijn te omschrijven over ons:

 • Je zult zien dat je na je rij ­examen iets makkelijker in je auto stapt en met meer zelfvertrouwen achter het stuur zit.
 • Onze rijinstructeurs van Rijschool Start Driving vinden het belangrijk dat je iedere rijles iets leert en dat je met plezier in de auto rijdt.
 • Bij Rijschool Start Driving rijdt je verschillende routes die je ook op je examen kan verwachten.
 • Afwisseling in de lessen bevordert uiteindelijk je rijvaardigheid.
 • Soms mag je ook zelf het ïnitiatief nemen om een eigen route te bepalen.

Wij hebben daarbij 8 jaar ervaring in het verzorgen van rijlessen in de omgeving van Tilburg. Wij weten precies waar de examenroutes van het CBR zijn uitgestippeld en stomen we je daarom examengericht klaar. Niet voor niets hebben wij een zo hoge slagingspercentage!

Ervaren en erkend!

Met meer dan 8 jaar ervaring als rijschool in de omgeving van Tilburg weten wij precies hoe we jou kunnen helpen.

Examengericht

Wij weten waar de examenroutes van het CBR zijn uitgestippeld en kunnen je dus examengericht begeleiden!

Flexibele lestijden

Bij Rijschool Start Driving heb je de mogelijkheid om te lessen in de ochtend, middag, avond en zelfs in het weekend!

Erkende rijschool in Tilburg

Wij willen enkel kwalitatieve rijlessen verzorgen, en dat kunnen we enkel doen op basis van jouw eisen en wensen. Uiteraard in combinatie met het in acht nemen van de laatste wet- en regelgeving. Alhoewel we er voor zullen gaan om jou zo snel mogelijk aan je rijbewijs te helpen, zullen we in de praktijk niks overhaasten. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij op je gemak en met zelfvertrouwen kan rijden, zonder druk. Daarom zullen wij aan de hand van jouw leertempo onze rijlessen samen met jou inplannen.

 • Hoog slagingspercentage
 • CBR erkende rijschool
 • 8 jaar ervaring
 • Nieuwe lesauto’s

De rijinstructeurs die wij in dienst hebben zijn ervaren en ware professionals. Zij weten als geen ander hoe we jou zo optimaal mogelijk moeten voorbereiden in aanloop naar het praktijkexamen. Mocht je willen weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel dan alsjeblieft niet om contact op te nemen. Wij zullen met veel plezier ons best doen om jou te voorzien in al je vragen en behoeften!

over-ons-2
over-ons-3

Examengerichte rijlessen

Wij geven enkel les op basis van examengerichtheid. Het gaat er namelijk niet om dat je de allerbeste chauffeur of chauffeuse van de wereld wordt, maar juist dat je snel slaagt voor je praktijkexamen! Met onze ervaring weten wij dus uitstekend waar je allemaal op moet letten en welke onderdelen aan de orde zullen komen tijdens je afrijden.

 • Flexibel: Rijles in de middag, avond of weekend
 • Eerlijk advies
 • Betaal nooit teveel! Niet gereden rijlessen krijg je retour
 • Vriendelijke & geduldige instructeurs

Je zult rijlessen krijgen van onze gezellige, maar professionele rijinstructeurs. Daarbij mag je kiezen of je rijlessen wilt ontvangen van een mannelijke of een vrouwelijke rijinstructeur. Dat hoor je goed! Wij vind het belangrijk dat onze leerlingen zich zo veel mogelijk op hun gemak voelen, en daarom willen de keuzemogelijkheden voor jou ruim houden. Mocht je willen weten over ons welke andere ruimtes wij voor jou kunnen bieden? Laat het ons gerust weten door contact op te nemen en samen komen we er geheid uit!

google

Reviews

Benieuwd naar wat onze leerlingen over ons zeggen? Lees dan hieronder de ervaringen!

r-icon

Ricardo Willemsen

★★★★★

De communicatie en kwaliteit waren geweldig. De rijinstructeurs zijn professionals en hechten waarde aan de ontwikkeling van de leerling. Van mij krijgen ze ongetwijfeld 5 sterren!

n-icon

Nikita Georgiadis

★★★★★

De rijinstructeurs zijn eerlijk en geven je duidelijk aan waar je aandachtspunten zitten. Ik heb met veel plezier rijlessen genomen van rijschool Start Driving en daarom geef ik ze het hoogste aantal aan sterren. Verdiend!

f-icon

Fanisa F

★★★★★

Heel fijn dat er ook vrouwelijke instructrices beschikbaar waren voor de rijlessen. Ze zijn heel ervaren en weten een goede band met je op te bouwen. Ik ben erg tevreden over de begeleiding die ik heb gekregen.

g-icon

G. smits

★★★★★

Beste Rijschool van Tilburg en omstreken met top instructeurs.
Als je goed, veilig en ontspannen les wil krijgen dan moet je bij Rijschool Start Driving zijn.

h-icon

Hamid020

★★★★★

Ik heb bij meerdere rijscholen proeflessen gehad maar bij hem wist ik gelijk dat ik bij hem wou lessen en gezellige rij instructeurs

 

d-icon

Daisy Van De Zanden

★★★★★

Super fijne rijschool! Niet alleen leerzaam, maar ook super gezellig. Elke les was een feestje met Ibo. Zeker een aanrader!!

 

Call Now Button