• Betalen in termijnen
  • Examengerichte rijlessen
  • Hoog slagingspercentage
logo

★★★★★ 5/5 | Bekijk alle reviews.

Reviews: ★★★★★ 5/5

Kennisbank

Externe controle auto

In deze video wordt uitgelegd hoe je een voertuig kunt controleren, inclusief de banden, verlichting, motor, kentekenplaat en ruitenwissers. Je leert hoe je verschillende dingen kunt meten, zoals de minimale profieldiepte van banden, hoe je de motorolie meet en wat de koelvloeistof doet. Deze video beantwoordt diverse vragen over het controleren van een voertuig.

Kruispunten

Dit filmpje gaat over verschillende verkeersonderwerpen, zoals het herkennen van verkeersborden, verkeerslichten, verkeerstekens en regels. Ook wordt uitgelegd hoe je een kruispunt kunt herkennen en beoordelen, bijvoorbeeld of het een gelijkwaardig kruispunt is of geregeld, en welke voorbereidingen je moet treffen.

Invoegen en uitvoegen snelweg

Hoe kun je veilig invoegen op een snelweg en uitvoegen van een snelweg? In dit filmpje zullen we de belangrijke punten bespreken waar je op moet letten tijdens het invoegen en uitvoegen.

Achteruit file parkeren

Ben je geïnteresseerd in tips voor veilig achteruit file parkeren? Bekijk dan ons filmpje over dit onderwerp, waarin we uitleggen waar je op moet letten en hoe je het op een veilige manier kunt doen.

Vooruit file parkeren

Waar moet je op letten als je voorwaarts gaat file parkeren? En wat is de veiligste manier om dit te doen? In onze video leggen we uit welke belangrijke punten je moet onthouden en tonen we hoe je veilig vooruit kunt file parkeren.

Achteruit in een vak parkeren

Is het achteruit inparkeren een bijzondere verrichting tijdens je examen? Dan is het belangrijk om de techniek van het achteruit fileparkeren goed te beheersen! In de video wordt op een veilige manier gedemonstreerd hoe je achteruit in een parkeervak kunt manoeuvreren.

 

Vooruit in een vak parkeren

Tijdens het afrijden is vooruit inparkeren in een parkeervak een veelvoorkomende bijzondere verrichting. Wil je leren hoe je dit op een juiste en veilige manier kunt doen? Bekijk dan dit filmpje waarin we stap voor stap laten zien en uitleggen hoe je dit kunt doen.

Keren door middel van bocht achteruit

Wil je leren hoe je veilig achteruit kunt rijden en omkeren in een bocht? Bekijk dan dit filmpje waarin we stap voor stap laten zien hoe makkelijk het eigenlijk is. Hoewel het een lastige bijzondere verrichting lijkt, kan je het snel en veilig onder de knie krijgen door het volgen van onze tips.

Recht achteruit rijden

Het lijkt misschien eenvoudig en simpel om recht achteruit te rijden, maar het kan soms moeilijk zijn. Het filmpje gaat in op de belangrijke punten om veilig recht achteruit te rijden en welke handelingen daarvoor nodig zijn.

 

Keren door middel van steken

In deze video laten we zien hoe je de belangrijke vaardigheid van het omkeren door middel van steken kunt leren. We geven uitleg over waar je op moet letten tijdens de manoeuvre en demonstreren hoe het moet.

Ervaren en erkend!

Met meer dan 8 jaar ervaring als rijschool in de omgeving van Tilburg weten wij precies hoe we jou kunnen helpen.

Examengericht

Wij weten waar de examenroutes van het CBR zijn uitgestippeld en kunnen je dus examengericht begeleiden!

Flexibele lestijden

Bij Rijschool Start Driving heb je de mogelijkheid om te lessen in de ochtend, middag, avond en zelfs in het weekend!

Erkende Rijschool Start Driving met kwaliteit

Om de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen leveren en waarborgen, willen wij er altijd zijn voor onze leerlingen. Wanneer jij behoefte hebt aan vragen, of twijfels hebt, schroom dan alsjeblieft niet om contact met ons op te nemen. Wij streven ernaar om jou de meest persoonlijke begeleiding te kunnen leveren. En dat kunnen we alleen realiseren door open en transparant met jou te zijn!

Samen zullen we kijken naar de best mogelijke opties en mogelijkheden om jou zo snel mogelijk letterlijk en figuurlijk op weg te krijgen. Bij Rijschool Start Driving ben je al voor je het weet onderweg én op de weg met jouw rijbewijs!

Zullen we je terugbellen?

Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op!

google

Reviews

Benieuwd naar wat onze leerlingen over ons zeggen? Lees dan hieronder de ervaringen!

r-icon

Ricardo Willemsen

★★★★★

De communicatie en kwaliteit waren geweldig. De rijinstructeurs zijn professionals en hechten waarde aan de ontwikkeling van de leerling. Van mij krijgen ze ongetwijfeld 5 sterren!

n-icon

Nikita Georgiadis

★★★★★

De rijinstructeurs zijn eerlijk en geven je duidelijk aan waar je aandachtspunten zitten. Ik heb met veel plezier rijlessen genomen van rijschool Start Driving en daarom geef ik ze het hoogste aantal aan sterren. Verdiend!

f-icon

Fanisa F

★★★★★

Heel fijn dat er ook vrouwelijke instructrices beschikbaar waren voor de rijlessen. Ze zijn heel ervaren en weten een goede band met je op te bouwen. Ik ben erg tevreden over de begeleiding die ik heb gekregen.

g-icon

G. smits

★★★★★

Beste Rijschool van Tilburg en omstreken met top instructeurs.
Als je goed, veilig en ontspannen les wil krijgen dan moet je bij Rijschool Start Driving zijn.

h-icon

Hamid020

★★★★★

Ik heb bij meerdere rijscholen proeflessen gehad maar bij hem wist ik gelijk dat ik bij hem wou lessen en gezellige rij instructeurs

 

d-icon

Daisy Van De Zanden

★★★★★

Super fijne rijschool! Niet alleen leerzaam, maar ook super gezellig. Elke les was een feestje met Ibo. Zeker een aanrader!!

 

Call Now Button